Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bolinu-sonderparken.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 899
Omgivelser - boli.nu

Omgivelser

Sønderparkens omgivelser spiller en væsentlig rolle i renoveringen og helhedsplanen. Derfor bliver omgivelserne og nærområdet anlagt med ny grøn beplantning, blomster, grusbelægning frem for beton og funktionsinddelte aktivitetsarealer. Der er arbejdet meget med at skabe hyggelige udendørs rum, hvor beboerne kan mødes om forskellige aktiviteter. De attraktive udendørsfaciliteter kommer blandt andet til at bestå af nyttehaver, legeområder med aktivitetsfelter direkte på asfalten, markedsplads og petanqueområder.

Omdrejningspunktet for renoveringen af udendørsarealet bliver det nye aktivitetshus, der placeres ved det store grønne område ved boldbanerne. Formålet med aktivitetshuset er fastlagt i samråd med beboerne og kommer til at indeholde bl.a. en cafe, musikrum, værksted, grillpladser og terrasse.