Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bolinu-sonderparken.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 899
Fredericia - boli.nu

Fredericia

trekants_kort

Trekantområdet

Fredericia udgør en væsentlig del af det spændende område, der bliver kaldt Trekantområdet, og som består af Fredericia, Vejle og Kolding. Trekantområdet udgør et kraftcenter centralt i Danmark, hvor den korte afstand til Danmarks største byer og Tyskland betyder, at både kultur og erhvervsliv stortrives.

Fredericia by

Fredericia er på alle måder et knudepunkt i Danmark, og det mærkes tydeligt, at Fredericia er en moderne by, der er med til at sætte dagsordenen inden for uddannelse, kultur og erhvervsliv. Samtidig er byen dybt rodfæstet i den danske historie, og det bærer de smukke omgivelser meget præg af.

Midtbyen byder på masser af liv for både ældre og yngre, et rigt foreningsliv, kulturelle oplevelser, historie og spændende natur, og der arrangeres jævnligt aktiviteter, der samler byens borgere på tværs af generationer.